Прокуратура хоче повернути став вартістю 3,5 мільйона з незаконної оренди

Коростишівською місцевою прокуратурою в інтересах держави заявлено позов про зобов’язання товариства з обмеженою відповідальністю повернути Попільнянській райдержадміністрації шляхом підписання акту прийому-передачі ставу площею понад 110 га, вартістю 3,5 млн грн, розташованого на території Ставищенської сільської ради. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

«Установлено, що рішенням господарського суду Житомирської області за позовом ставищанської громадської організації «Спортивна спілка рибалок», визнано недійсним договір оренди ставу, укладений райдержадміністрацією з товариством. З метою повернення ставу, райдержадміністрація направила акт прийому-передачі, який орендар не підписав», – йдеться у повідомленні.

Таким чином став вартістю 3,5 млн грн, розташований на річці Кам’янці, що є притокою річки Рось, яка впадає в Дніпро і має загальнодержавне значення, дотепер не повернуто.

Нагадаємо, суд визнав незаконною передачу Фірташу 95 гектарів лісу на Житомирщині. Майже 150 гектарів земельних паїв незаконно надали в оренду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *