Замість ремонту дороги житомиряни вчергове отримали “відписку” з міської ради

Жителі вулиці Олександра Олеся на прохання відремонтувати дорогу, по якій неможливо їздити, в черговий раз отримали “відписку” від міської влади. Про це “Вголос.zt” повідомив місцевий житель Олександр Максименко.

«Скільки може тривати ця переписка?! Скільки нам потрібно відсилати ці папери?! Ми зберемо всіх людей з нашої вулиці і прийдемо всі разом у міськраду, хай розкажуть, чому вони так чинять!», – сказав  він.

lyst-vidpovid

Така переписка житомирян із владою триває з 2011 року.  Тоді кожна родина, яка мешкає по вулиці Олександра Олеся, написала заяву до Житомирської міської ради з проханням покласти якісну дорогу. За словами місцевих жителів, прохання від людей було однакове, а відповіді прийшли різні. Серед них обіцянки про те, що ремонтні роботи будуть виконані, комусь – що немає можливості виконати, а декому надійшов й взагалі абсурдний лист, мовляв, роботи вже виконані.

Люди повторили спробу свого звернення у березні, а потім і у жовтні 2016 року. У відповідь – ремонт покриття буде запропонований до переліку об’єктів по капітальному та поточному ремонту покриття вулиць та провулків міста на 2016 рік, а у іншому документі – на 2017 рік.  

Цікаво, що вже два роки поспіль ремонтується покриття на сусідній вулиці і особлива увага надається ділянкам біля окремих котеджів.

?

?

Нагадаємо, місцеві жителі мікрорайону Крошня скаржаться, що на вулиці Олександра Олеся від неякісно встеленої дороги все навколо покривається брудом. Пил осідає на дахи, листя дерев та вікна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *