Ляшко наказав Іллі Смичку скласти мандат депутата обласної ради

Ілля Смичок складе мандат депутата обласної ради. Таке рішення депутат від Радикальної партії прийняв через наказ свого лідера Олега Ляшка. Про це він заявив під час сесії обласної ради 4 листопада.

“Я ніколи не оспорюю рішення лідера партії. Він хоче, щоб я склав депутатський мандат, тому я це виконаю. Я не тримаюся за депутатське крісло. Депутатський мандат – це величезна відповідальність перед громадськістюі і народом, а не засіб для лобіювання власних інтересів. Я не виходжу з партії. Я залишаюся в команді Олега Ляшкаі і робитиму все для того, щоб максимально підтримувати громаду Житомирщини”, – сказав депутат.

Замість Смичка депутатом обласної ради стане 22-річний доброволець з Новограда-Волинського Олексій Свинаренко. Саме він наступний номер у партійному списку.

“Надіюся, що моє місце займе “Сталкер” – Олексій Свинаренко, який стоїть наступним по списку. Він атовець, молодий і толковий хлопчина з Новограда-Волинського. Я переконаний, що він буде працювати не гірше, ніж Смичок чи Ляшко”, – розповів Ілля Смичок.

Найближчим часом він планує написати заяву до окружної виборчої комісії щодо складання депутатських повноважень.

“Зараз закінчую розбиратися із депутатськими зверненнями, яких надійшло до мене чимало. Від сьогодні припиняю приймати нові звернення. Як тільки я закінчу вирішення цих питань – одразу ж напишу заяву про складання повноважень депутата обласної ради”, – додав Смичок.

Нагадаємо, що під час свого візиту до Житомирщини голова Радикальної партії Олег Ляшко відсторонив від обов’язків голови обласної організації Іллю Смичка. Обов’язки керівника радикалів поклали на заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка.

Крім того, Олег Ляшко звільнив з посади очільника Житомирської міської організації через його корупційну діяльність та порушення вимог статуту партії. Олександр Ракович звільнений з посади голови Житомирської міської організації РПЛ і виключений з лав партії за грубе порушення Статуту Радикальної партії, невиконання рішень керівництва партії, відірваність від громадян та ігнорування їх проблем, вирішення власних корупційних схем під прикриттям депутатського мандату. Нардеп також пообіцяв припинити депутатство Раковича у Житомирській міській раді у жовтні, коли запрацює норма закону про імперативний мандат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *