У Житомирі шукають кадри для наукової експедиції в Антарктиду

До Житомирського обласного центру зайнятості надійшла інформація від Державної установи “Національний арктичний науковий центр” про потребу в кадрах для укомплектування наукової експедиції до станції імені Академіка Вернадського (Антарктида), яка запланована на травень 2017 року. Про це повідомили у відділ організації надання послуг роботодавцям.

Зокрема, потрібні такі фахівці: лікар (спеціалізація хірургія, травматологія, анестезіологія), досвід роботи за фахом 5 років, заробітна плата 14 тис.грн.; слюсар – дизеліст, досвід роботи за фахом, заробітна плата 14 тис. грн.

«Загальна вимога до претендентів: бути готовим до довгострокового відрядження – до 12 місяців. Фактична адреса підприємства: м. Київ, вул. Шевченка, 16, каб. 101. Додаткова інформація – у відділі організації надання послуг роботодавцям Житомирського обласного центру зайнятості за телефоном: 0(412)22-35-62 або в найближчому міськрайонному центрі зайнятості», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо,  7 безробітних претендують на одне робоче місце. Лише дев’ять учасників АТО після повернення взялися за організацію власного бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *