Прокуратура області повернула до Державного бюджету 22 мільйони

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області завершено досудове розслідування, яке проводилося з липня поточного року за визначеною керівництвом Генеральної прокуратури України підслідністю, у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди службовими особами Південної митниці у місті Одесі. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

“У ході розслідування застосовано новелу кримінального процесуального законодавства – спеціальну конфіскацію грошових коштів на суму понад 22 млн грн, здобутих злочинним шляхом, які були вилучені у ході проведення обшуку на Південній митниці міста Одеси. Так, за клопотанням прокуратури області, судом постановлено ухвалу, якою застосовано спеціальну конфіскацію до зазначених грошових коштів, доля яких тривалий час – протягом трьох років не вирішувалася з різних причин”, – йдеться у повідомленні.

Завдяки принциповій позиції прокуратури області кошти на суму понад 22 млн гривень 19 грудня перераховано до Державного бюджету України та будуть використані для виплати зарплат, пенсій та інших соціальних виплат.

Нагадаємо, активісти вимагають у заступника Сухомлина повернути гроші за неякісний асфальт, який поклала фірма його дружини. Архітектурній пам’ятці по вулиці Хлібній повернуть автентичний вигляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *