Поліцейські, які підробили документи, можуть отримати до восьми років тюрми

Трьох працівників поліції, які підробили документи по ДТП у Коростенському районі для отримання страхової виплати, можуть засудити до позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що працівник ГУНП Житомирської області та двоє співробітників місцевого відділу поліції, з метою одержання страхової виплати в одній із компаній області, сфальсифікували адміністративні матеріали про скоєння дорожньо-транспортної події у Коростенському районі та намагалися одержати страхову виплату на суму майже 160 тис. грн. До того ж, для надання достовірності своїм злочинним діям, до сумнівної оборудки залучили ще й свого знайомого”, – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі повідомляють, що один із підозрюваних сам дав викривальні покази. У такий спосіб чоловік може бути звільненим від кримінальної відповідальності. На поточний момент всі три працівники поліції відсторонені від займаних посад. За скоєне вони можуть отримати від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що за систематичне вимагання хабарів у засуджених посадовець може отримати до 10 років тюрми. На Попільнянщині затримано за хабар начальника сектору поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *