У житомирській мерії не можуть визначитися, чи судиться з ними львівський підрядник(ОНОВЛЕНО)

Схоже, що у Житомирській міській раді не можуть визанчитися, чи подала на них до суду львівська компанія «Ві. Ай. Пі», яка робила тротуари у Житомирі. Такий висновок можна зробити після абсолютно різних відомостей, наданих міським головою Сергієм Сухомлином та його заступником Матвієм Хреновим.

Як уже писав «Вголос.Zt», 21 лютого Сергій Сухомлин заявив, що «Ві. Ай. Пі.» подало до суду на Житомирську міську раду щодо недоплати за виконані роботи у сумі 2,5 млн грн.

Тим часом, як повідомив на своїй сторінці Facebook голова «Антикорупційного руху Житомирщини» Володимир Гірук, заступник міського голови Матвій Хренов у відповіді на запит організації повідомив, що «компанія «Ві. Ай. Пі» не зверталася з будь-яким позовом до виконавчого комітету Житомирської міської ради».

Update: Після оприлюднення матеріалу редакція все ж отримала підтвердження, що компанія-підрядник подала до суду. Але не на виконком міської ради, а на управління капітального будівництва. Копії позовних заяв є у розпорядженні редакції.

Нагадаємо, що у грудні 2016 року у міській раді анонсували, що будуть судитися з «Ві. Ай. Пі.» з приводу реконструкції тротуарів. 7 березня під час свого брифінгу міський голова Житомира Сергій Сухомлин заявив, що роботи із реконструкції тротуарів міста готові проводити учні одного із будівельних ПТУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *