У Житомирі відбувся чемпіонат з гирьового спорту

На базі Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова 18-19 березня пройшов відкритий чемпіонат Житомира з гирьового спорту. Про це з посиланням на управління у справах сім’ї, молоді та спорту повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«У змаганнях взяли участь дев’ять команд, а саме: Житомирського військового інституту, Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирського державного технологічного університету, Житомирського, Андрушівського, Радомишльського, Новоград-Волинського районів, селища Ємільчиного та міста Бердичева», – йдеться у повідомленні.

У різних вагових категоріях лідерами чемпіонату серед чоловіків стали: Дмитро Вирка (Андрушівський район), Володимир Недоля (ЖВІ), Василь Пронтенко (ЖВІ), Євген  Колесник  (ЖНАЕУ), Олександр Шлапак (Андрушівський район), Ярослав Петрук (ЖВІ), Костянтин Кузьменко (ЖДТУ); серед жінок – Ольга Сидорчук (ЖВІ), Марія Вокарчук (ЖВІ), Яна Радчук (Андрушівський район) перемогли у змаганнях серед жінок.

Усього у чемпіонаті міста взяли участь 72 особи.

Нагадаємо, що у Житомирі відбулися всеукраїнські класифікаційні змагання з танцювального спорту. Після капітального ремонту в ФОК «Динамо» пройшли перші змагання з міні-футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *