Зарплати викладачам та стипендії студентам Бердичівського медколеджу виплатять найближчими днями

Виплати заробітної плати викладачам та стипендій студентам Бердичівського медичного коледжу мають бути проведені вже найближчими днями. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

«Голова ОДА і голова облради зустрічалися з ініціативною групою викладачів медколеджу. Для мене і керівництва області головне, щоб нормально працював заклад, щоб люди отримували зарплати і стипендії і не переривався навчальний процес. Бухгалтерія вже нарахувала усі виплати, лише поки неможливо провести через казначейство платежі. Це питання найближчих днів», – розповів заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

За його словами, щоб розблокувати роботу закладу, позачергово було проведено засідання бюджетної комісії обласної ради і введено посаду заступника керівника коледжу, який виготовить додатковий електронний підпис, щоб запрацювала бухгалтерія.

«Необхідно розмежовувати питання звільнення директора і нормальне функціонування закладу, адже робота коледжу залежить від усіх працівників», – наголосив Ярослав Лагута.

Нагадаємо, студенти Бердичівського медколеджу зібралися під стінами облдержадміністрації з плакатами (ФОТО). Скандально відомий екс-директор Бердичівського медколеджу найняв охорону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *