На Тетереві побудують учбово-тренувальну базу для водних видів спорту

Готувати пропозиції щодо будівництва станції водних видів спорту  у Житомирі почали цього тижня. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

 Для огляду придатності території під будівництво станції створена спеціальна робоча група, до якої, окрім представників влади, увійшли члени громадських організацій, спортивних клубів, тренери та майстри спорті з веслування та каное.

Станцію планують побудувати поблизу спорткомплексу «Динамо», що на річці Тетерів.

“На цій території раніше була військова частина, на базі якої займалися водно-веслувальними видами спорту. Втім зараз від неї залишилися тільки сходи”, – розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді і спорту Ірина Ковальчук.

За словами Ірини Ковальчук, географічне положення та сприятливі природні умови Житомира дозволяють  проводити на Тетереві навіть всеукраїнські та міжнародні змагання.

“На засіданні виїзної комісії був присутній проектант, якому наші спортсмени висловили всі побажання та поради. Далі він готуватиме ескіз і вже наступного разу ми будемо його обговорювати та вносити правки”, – зазначила Ірина Ковальчук.

На будівництво станції водних видів спорту у бюджеті розвитку міська влада передбачає 2,5 млн грн. Якщо депутати виділять ці кошти – тренувальна база може з’явитися у Житомирі вже наприкінці року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *