Стало відомо, скільки коштів витратила міськрада на День Житомира

Житомирська міська рада витратила на відзначення дня міста 967 тис. 500 грн. Більшість цих коштів виділили з міського бюджету. Меценати та спонсори надали на відзначення Дня Житомира 76 тис. грн. Про це у відповіді на інформаційний запит «Вголос.Zt» повідомила начальник управління культури і туризму Ніна Рябенко.

«На проведення заходів, приурочених відзначенню 1133-ї річниці від дня заснування міста Житомира, комплексною цільовою програмою розвитку культури на 2015-2017 роки передбачено 967 тис. 500 грн», – розповіла начальник управління.

За її словами, більшість коштів, 658 тис. грн, пішло безпосередньо на організацію концертів. Гроші заплатили громадській організації «Мьюзік бразерс». Остання, згідно із відомостями реєстру фізичних та юридичних осіб, належить двом житомирянам: Олександру Воєвуцькому та Олександру Ревнівцеву.

Кошти, кажуть в управлінні культури, перерахували їм згідно із рішенням виконкому від 2 серпня на організацію «гала-концерту зірок української естради».

Ще 309 тис. 500 грн виділили на організацію та проведення дня міста. Благодійна допомога на відзначення Дня Житомира у розмірі 50 тис. грн надійшла від ПрАТ «Коростенський завод МДФ». Останнє є інвестором по індустріальному парку «Житомир-Схід». Ще одну благодійну допомогу у розмірі 26 тис. грн місто отримало раніше. Щоправда, у міській раді не уточнюють, від кого саме надійшла ця сума.

Понад 120 тис. грн міська рада заплатила ФОП Козєлковій за сцену. Монтаж головної сцени обійшовся у понад 73 тис. грн, а ще 50 тис. витратили на сцену фестивалю «Jazzomir». Один із найбільших платежів, у розмірі 59 тис. 454 грн, отримало також київське ТОВ «Платформа» за технічний супровід світлодіодного екрану.

Нагадаємо, що у поліції кажуть, що День Житомира пройшов без грубих порушень правопорядку. Депутат Богунської райради Житомира просив суд скасувати рішення виконкому, яким дозволили продавати алкоголь на день міста Житомира.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *