У Лугинах чоловіка засипало землею на глибіні 8 метрів

У селищі Лугинах 9 жовтня на території одного з підприємств у недобудованому колодязі чоловіка засипало землею. Про це повідомили у прес-службі У ДСНС України у Житомирській області.

«З’ясувалося, що бригада робочих копала колодязь, глибина якого на той момент складала близько 8 м. Під час роботи вони наткнулись на камінь, який вирішили розбити за допомогою перфоратора. В результаті стався обвал ґрунту і одного з чоловіків повністю засипало землею. До прибуття бійців ДСНС робочі намагалися самостійно його відкопати. Існувала загроза повторного зсуву землі, адже у колодязі не були встановлені кільця. Один із чоловіків спустився у середину і набираючи землю у відро, за допомогою рятувальної мотузки, передавав його на поверхню надзвичайникам. Таким чином він відкопав по пояс непритомного потерпілого. А потім обв’язав його рятувальними ременем, закріпленим за мотузку, завдяки чому бійці ДСНС змогли витягнути постраждалого на поверхню», – йдеться у повідомленні.

На жаль, медики констатували смерть чоловіка. Наразі усі обставини події встановлюють фахівці.

Нагадаємо, у  селищі Іршанску Хорошівського району чоловіка, який копав колодязь, засипало по шию землею. Близько трьох годин рятувальники намагалися дістати постраждалого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *