Житомир: чоловік намагався дати хабар, щоб «вирішити питання» про незаконну торгівлю паливом

Затримали громадянина, котрий пропонував кошти керівнику одного з відділів управління патрульної поліції в Житомирській області. Про це повідомили на офіційній сторінці відомства у Facebook.

«У приміщенні управління 4 квітня затримали чоловіка, який хотів «вирішити питання» про незаконну торгівлю паливом на ділянці автодороги «Київ – Чоп», а саме: на смузі для розвороту. Чоловік пропонував інспекторам відділу безпеки дорожнього руху за не притягнення до відповідальності 5 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Домовившись про зустріч з керівником відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції, чоловік здійснив спробу дати хабар. Керівництво патрульної поліції одразу повідомило про цей факт відповідні служби.

«Чоловіка затримали, кошти, котрі пропонував громадянин – вилучили. Відкрито кримінальне провадження, обставини події встановлюватимуть слідчі», – додали в управлінні.

Нагадаємо, що у  Коростені затримали заступника головного лікаря райлікарні, який брав хабар. А  за хабар у 3 тисячі гривень, екзаменатору з Житомира “світить” до 10 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *