Скляне накриття житомирського «підземелля»: через конденсат нічого не видно

Скляне накриття житомирського «підземелля»: через конденсат нічого не видно

Петиція.

Житомиряни просять міську раду удосконалити систему вентиляції під скляним накриттям «підземелля», що відкрили по вулиці Бердичівській. Відповідну петицію оприлюднили 7 травня. Кажуть, що через конденсат нічого не видно.

«Дуже зрадів, коли стало відомо про облаштування цікавого туристичного об’єкту в центральній частині міста. А саме: інсталяцію з частиною підземного ходу або частиною підвалу житлового будинку ХІХ століття. Але проходячи повз цей об’єкт помітимо, що через значне випаровування, на скляній покрівлі утворились великі краплі конденсату, через які майже нічого не видно. Наполягаю на необхідності удосконалення системи вентиляції для забезпечення можливості візуального доступу містян та гостів міста до цього цікавого туристичного об’єкту», – написав автор звернення Сергій Бондаренко.

Петиція має набрати не менше 250 підписів впродовж трьох місяців для її подальшого розгляду відповідальними особами Житомирської міської ради. Електронні петиції повинні стосуватися питань, які відносяться до повноважень та компетенції міської ради.

Нагадаємо, після двох місяців реконструкції посипався підземний перехід у Житомирі. Житомиряни просять відновити підземелля Житомира та створити там музей. 

Leave a Comment