-
Чи будуть житомиряни переходити на ID-паспорти (БЛІЦ-ОПИТУВАННЯ) - 12/01/2016
-
Житомирська відлига у 20 фотографіях - 12/01/2016
-
Житомирська облрада збереться на позачергову сесію - 6 hours ago
-
Житомирського комунальника викрили на антиукраїнській пропаганді - 8 hours ago
-
«Маємо бути готовими до нових атак ворога по критичній інфраструктурі», ‒ Віталій Бунечко - 23/09/2023
-
Офіцер із Житомирщини продавав майно військової частини через Інтернет та ломбарди - 22/09/2023
-
У Житомирі до 12 років ув’язнення заочно засудили бойовика «москву» - 22/09/2023
-
Вранці у Житомирі горіла фабрика з виготовлення рамок - 22/09/2023
-
На модульні укриття у Житомирі планують витратити 25 мільйонів - 21/09/2023
-
У вузах Житомирщини пройшли руханки та забіги - 21/09/2023
-
У «Газмережах» розповіли, як швидко укласти договір розподілу газу - 21/09/2023
-
Прокуратура повернула Житомиру греблю на річці Тетерів з приватної власності - 20/09/2023
Сучасний одноразовий посуд вирішує багато проблем
Зокрема, забезпечення гігієнічності та економія.
Економічна ситуація в країні, на жаль, не сприяє розвитку малого та середнього бізнесу. Проблем додав і карантин, пов’язаний із пандемією коронавірусу COVID-19. Тож багатьом підприємцям доводиться шукати варіанти оптимізації процесів власного бізнесу. Особливо це стосується закладів громадського харчування та організаторів різноманітних заходів. Першочергове завдання для таких закладів – оптимізація витрат. І одна з можливостей це зробити – замовити одноразовий посуд від виробника. В докризові часи, мабуть, мало хто приділяв особливу увагу вибору цієї продукції, яку часто купляли просто у найближчих супермаркетах. Але сьогодні з об’єктивних причин попит на цей товар активно зростає, тож цьому моменту слід приділити більше уваги.
Забезпечення гігієнічності та економія
Сучасні правила діяльності столових, кафе, ресторанів, кав’ярень та інших подібних закладів зазнали істотних змін через проблему розповсюдження коронавірусу в Україні та світі. Через суворі вимоги до гігієнічності посуду у закладах громадського харчування, використання його одноразових аналогів стало дуже актуальним. Адже це вирішили цілу низку проблем. По-перше, одноразовий посуд потрапляє до закладу ретельно запакований та гігієнічно чистий. По-друге, відпадає потреба мити посуд, тим самим мінімізуючи контакт людей із ним. По-третє, це дешевий та економічно обґрунтований варіант. Наприклад, придбати одноразові стаканчики оптом буде значно дешевше, ніж в супермаркетах. Також відпадає потреба закупати великі обсяги миючих засобів. В питанні придбання одноразового посуду співпраця з виробником є біль ніж очевидною. Адже окрім економії коштів, Ви отримаєте кваліфіковану консультацію та зможете прийняти зважене рішення з приводу вибору продукції.
Чи може бути одноразовий посуд екологічним
На сьогодні одноразова продукція від провідних виробників виробляється із різних матеріалів та має різне призначення. Основні матеріали, які використовуються на виробництві – картон, еко-пластик та інші. Картонні вироби є безпечними, мають приємний зовнішній вигляд. Завдяки спеціальній обробці та покриттю такий посуд володіє гарною стійкістю до вологи. Вироби з полістиролу використовуються тільки холодних продуктів. А стійкістю до високої температури можуть похвалитися вироби із поліпропілену. Весь цей посуд може мати різний дизайн та інші характеристики. Асортимент достатньо широкий, тому можна підібрати товар на будь-який смак та гаманець.