Житомиряни два тижні потопають у смітті і три доби жили без води

Жителі будинків на двох житомирських вулицях скаржаться, що більше тижня з сміттєвих баків, які у їх дворах, не вивозить сміття. Крім того, люди три доби жили без води. Про це написала житомирська журналістка Юлія Рубан на своїй сторінці у  Facebook.

«Робота міської ради не перестає дивувати!!! Крім того, що сміття вже більше тижня не вивозять, то ще й третю добу мешканці вулиць Великої Бердичівської та Льва Толстого разом з провулками, що поруч залишилися без води… А хамство працівників водоканалу та працівників інформцентру міської ради взагалі зашкалює…Як нам сказали: «Нас це не цікавить і у неділю ми вихідні…»», – написала Юлія.

А за словами житомирянки Олени Радько, на їх скарги комунальники і спецслужби ніяк не реагують. Вода, яку підвозять до будинків, не годиться до споживання.

«Це просто жах! Уявіть, будь ласка, що в квартирах вікно не відкриєш, бо сміття смердить, а в хаті смердить туалет. Воду підвозять із жабуринням раз на добу. Ввечері звертались до міської ради, в ДСНС в санстанцію, повний «нуль», ну, звичайно – все для людей», – прокоментувала жінка.

Житомиряни кажуть, що про відключення води їх не попередили. А воду підвозять не лише брудну, але й у малій кількості.

“Якби хоча б попередили, привезли одну цистерну малу на 6 п’ятиповерхівок і приватні сектори, усім реально не вистачило. Що таке бутиль води на 4 дорослих осіб, грудну дитину і собаку? Ще й нормально питаєш коли буде, щоб знати як далі робити, то тебе дурять і принижують, у нас навіть з сусідніх вулиць немає, де взяти, мусили за місто по воду їхати”, – додала Юлія Рубан.

За інформацією журналістки, водопостачання відновили лише 8 серпня вночі. Але вода з кранів всю ніч “йшла” брудна.

Нагадаємо, житомиряни вимагають у міськради прибрати сміття на вулиці Промисловій. Дістало: житомиряни просять винести догани заступнику Сухомлина та начальникам ЖЕКів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *