Невідомі у масках вдерлися на склад побутової техніки та винесли сейф з грошима

З приміщення магазину-складу в обласному центрі 7 березня троє невідомих, завдавши працівникові тілесних ушкоджень, винесли сейф із значною сумою готівки. Розпочато кримінальне провадження. Про це повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Повідомлення про подію надійшло близько 18:00. Поліцейські, прибувши за вказаною адресою, з’ясували, що напад стався близько 17.30. Невідомі були у масках із предметами, схожими на зброю. Зайшовши до складу, силоміць змусили продавця консультанта лягти на підлогу, зв’язали чоловіка, після чого винесли з приміщення сейф з грошима та документами», – йдеться у повідомленні.

PM619image001

З місця події зникли на автомобілі. Продавець отримав забійні травми обличчя та правої руки. Йому було надано необхідну медичну допомогу.

На місці події поліцейські вилучили слідову інформацію. Нині за вказанимфактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання увигляді ув’язнення на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *