Керівнику кооперативу, який продав придбаний за державні кошти спецавтомобль, суд виніс вирок

На Житомирщині суд виніс вирок керівнику підприємства за незаконно проданий спецавтомобіль, придбаний за державні кошти, –  про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У суді доведено, що у Новограді-Волинському директор місцевого сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу у 2013 році незаконно продав житомирянину автоцистерну. Хоча насправді спецавтомобіль було придбано за бюджетні кошти – 240 тис грн, у зв’язку з чим на його відчуження накладено заборону, що унеможливлювало продаж протягом 5 років», – йдеться у повідомленні.

Завдана підприємству матеріальна шкода на загальну суму 220 тис грн обвинуваченим відшкодована у ході розслідування кримінального провадження.

За вироком суду, керівнику кооперативу призначено покарання у виді 3-х років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на строк один рік та зі звільненням від основного відбування покарання з іспитовим строком один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *