1237 класів шкіл області отримали по 6 цеглинок LEGO

Набори «Шість цеглинок» та «LEGO Play Box», які у новому навчальному році використовуватимуть першокласники, отримали 1237 класів Житомирщини. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Це всі перші класи 682 навчальних закладів області, які подали заявки на безкоштовне одержання наборів від The LEGO Foundation.

«Житомирщина одна із перших областей в Україні, яка влітку безкоштовно отримала понад 15 тис. комплектів для кожного першокласника та більше 1,2 тис. наборів LEGO для класів. Всі ігрові набори були доставлені до районів, міст, ОТГ області відповідно до кількості перших класів та учнів. Використовуючи LEGO, вчителі зможуть застосовувати різні пошукові методи, стимулюватимуть дітей до навчання у більш цікавий спосіб. Ігрові набори дозволять краще тренувати пам’ять, розвивати моторику, логічне та творче мислення», – йдеться у повідомленні.

До слова, за інформацією Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, у серпні завершились тренінги для вчителів пілотних класів 2018/2019 року, регіональних тренерів Нової української школи з впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання. Так, навчання пройшли понад 2 тисячі вчителів навчальних закладів Житомирщини, серед яких близько 1100 вчителів перших класів, 860 вчителів англійської мови, 50 – німецької та 30 – французької, які навчатимуть першокласників у цьому навчальному році.

Нагадаємо, у селі на півночі області відкриють найсучаснішу школу в Україні.Фірма директора комунального підприємства встановлюватиме пожежну сигналізацію у школі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *