На Житомирщині селянка, тікаючи після крадіжки, потрапила у ДТП

У Попільнянському районі 24 липня місцева жителька викрала гаманець зі скутеру односельчанина та подалася з місця злочину на своєму двоколіснику, втім незабаром зіштовхнулася з легковиком. На місці події поліцейські викрили її у порушенні низки правил дорожнього руху та крадіжці. Про це повідомили у відділ комунікації поліції Житомирської області.

“До поліції надійшло повідомлення про ДТП у селі Андрушках. На місці події правоохоронці виявили, що на автошляху зіштовхнулися скутер під керуванням 35-річної місцевої жительки та автомобіль «Рено Дастер». На щастя, ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди не постраждав.

Під час з’ясування обставин події правоохоронці виявили, що жінка їхала на незареєстрованому скутері, без шолому та відповідних документів на право його керування. Окрім того, молодиця перебувала у стані алкогольного сп’яніння та порушила правила дорожнього руху.

Разом з тим поліцейські встановили, що жінка причетна й до крадіжки грошей і документів у односельчанина. За словами заявника, 26-річного місцевого жителя, близько 15.00 він приїхав на своєму скутері  до сільського кафе,  припаркував його поблизу закладу та пішов у справах. Повернувшись за деякий час, він виявив зникнення гаманця з документами та грошима, залишеними у «бардачку» двоколісника”, – йдеться у повідомленні.

Нині встановлено, що саме їдучи з місця вчинення злочину жінка і потрапила у ДТП. У неї вилучили викрадене. Жінку було притягнено до адміністративної відповідальності за низку порушень у сфері дорожньої безпеки.

Крім того, їй загрожує ще й покарання за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України – від штрафу до 3 років ув’язнення.

Нагадаємо, у Житомирі у ДТП загинув пасажир іномарки, ще один – у реанімації. ДТП під Житомиром: рятувальники «вирізали» жінку із понівеченого авто, а 3-річна дитина потрапила у реанімацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *