Де отримати кредит без застави

Гідне фінансове забезпечення будь-якого кредиту – це основа роботи банківської системи. Тому для отримання позики в банку клієнти мають підтвердити високий рівень доходу, заручитися підтримкою поручителів або засвідчити наявність майна, вартість якого є достатньою, щоб оформити його під заставу. Але навіть у тих випадках, коли умови банку виконано, немає ніякої гарантії, що кредит буде схвалено.

Набагато простіше розв’язати це питання іншим шляхом. Наприклад, кредит без застави від «Дінеро» легко отримати буквально за декілька хвилин. Мікрофінансові організації не вимагають від позичальника довідок про доходи або наявність заставного майна та видають кошти майже під чесне слово.

Такий підхід допомагає суттєво зекономити час та отримати бажану суму, достатню для розв’язання фінансового питання, без перешкод. Тим більше, що МФО майже нікому не відмовляють у позиці.

D:\ЕТХТ\Игорь Бажин\Dinero\15.jpg

Що робити, щоб отримати кошти

Кожна мікрокредитна організація має персональний сайт, де викладена уся потрібна інформація щодо умов надання позики, відсоткових ставок та варіантів повернення кредиту. Окрім цього, сайт є також головним інструментом взаємодії з клієнтами. За допомогою спеціальної форми можна відправити заявку на розгляд та отримати швидке рішення.

Заявка водночас є невеличкою анкетою, до якої вносяться відомості щодо контактних даних позичальника, номера та серії паспорта та ідентифікаційного коду.

Вся процедура рідко займає більше ніж пів години. Деякі кредитні компанії застосовують для перевірки анкет позичальників спеціальні комп’ютерні алгоритми, тому рішення приймається не тільки швидко, але й неупереджено. Від позичальника ніхто не вимагатиме жодних довідок, застави чи поручителів, головна умова такого кредитування – повернути кошти вчасно.

Хто може отримати позику без застави

Невеличкі кредитні сервіси не дуже вимогливо ставляться до своїх клієнтів. Тут раді усім, тому кредит без застави ліквідного майна можуть отримати:

  • пенсіонери;

  • студенти;

  • ті, хто не має постійного місця роботи;

  • домогосподарки;

  • матусі, що перебувають у відпустці по догляду за дитиною;

  • заробітчани;

  • несумлінні особи, що мають погану кредитну історію;

  • люди, що отримують офіційний, але не дуже великий дохід.

Така поблажливість до потенційних позичальників зовсім не означає, що гроші дають направо й наліво, а тому їх можна не повертати. МФО слідкують за тим, щоб кошти було повернуто вчасно. Механізм тут доволі простий:

  • у разі прострочення платежу представник кредитного сервісу зв’язується з боржником та нагадує про те, що гроші треба повернути;

  • якщо після декількох таких нагадувань позичальник ніяк не відреагував та не зв’язався зі службою підтримки для мирного розв’язання проблеми, справа передається до суду.

Такі справи у системі судочинства вирішуються досить швидко і явно не на користь позичальника. У деяких випадках справу можуть розглянути навіть без його присутності, якщо той не з’явився. Після суду борг доведеться повертати примусово та під суворим наглядом виконавчої служби. Але таке трапляється лише у крайніх випадках. Мікрофінансові компанії насамперед зацікавлені у швидкому поверненні коштів, тому завжди йдуть назустріч позичальникам, що потрапили у скрутне фінансове становище.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *