Звіт депутата міської ради Любові Цимбалюк

 ЗВІТ

ДЕПУТАТА

ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

7 скликання Цимбалюк Любові Володимирівни

Про виконану роботу за 2016 – 2017 роки

перед громадою міста.

04.01.2018                                                                 м. Житомир

Партійна приналежність: ВО «Батьківщина»
Комісія: з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.
Освіта: вища

Місце роботи:

приватний підприємець

Як депутат Житомирської міської ради з 2016 року по 2018 рік представляла інтереси територіальної громади, яка поклала на мене обов’язки та доручення в межах чинного законодавства про місцеве самоврядування. Протягом звітного періоду сумлінно виконувала свої обов’язки і основним пріоритетом у здійсненні депутатської діяльності безкомпромісно вважаю роботу з виборцями, а саме: розгляд звернень, скарг та  пропозицій громадян з подальшим прийняттям рішення на користь громади міста. Мною, як депутатом Житомирської міської ради, було підтримано більшість питань сесій міської ради, які стосувались соціально-економічного, культурного  розвитку  міста, питання благоустрою  території міста та інших питань на користь громади міста.

Розділяю думку, що кожна людина має право на соціальний, економічний та юридичний захист не залежно від її віку, віросповідань, фінансового становища та партійної приналежності. З цією метою кожного дня здійснювався прийом громадян мною особисто, моїми помічниками та фахівцями юридичної справи. А також розглядалися скарги, пропозиції та звернення з подальшим наданням необхідної допомоги у вигляді консультацій, в тому числі юридичних, та прийняттям рішень стосовно вирішення даних питань на користь громади міста.

Зокрема, відвідувала дитячі будинки м. Житомира з привітаннями до новорічних свят,  заклади освіти міста з привітаннями працівників освіти з їх професійним святом та вітала жінок з нагоди Міжнародного жіночого дня.

За звітний період розглянуто звернення громадян, пропозиції та скарги та прийнято рішення по них, зокрема виділено:

У 2016 році: 3000 грн на придбання стільців для ЗОШ № 10; 10524 грн на придбання меблів для ЗОШ №24; 4704 грн на придбання меблів для ЖДНЗ №56 (логопедична «А» група); 2500 грн на придбання бойлера для молодшої групи №3 ЖДНЗ №32; 10000 грн на придбання ноутбуку для ДНЗ №3; 5910 грн на придбання ігрового куточка для 3-го класу НВК № 59; 10000 грн на придбання стільців для ЗОШ №6; 2500 грн на придбання бойлера для ДНЗ № 32; 5000 грн на придбання меблів для ДНЗ №15.

У 2017 році: 5000 грн на придбання лазерного принтеру для 2-б класу ЗОШ №6; 2800 грн на придбання тканини для ЖДНЗ №33; 6000 грн на заміну та придбання електропроводу для ЗОШ №6; 4000 грн на ноутбук для ДНЗ№15; 77400 грн на надання матеріальної допомоги для громадян.

З повагою,

депутат Житомирської міської ради Цимбалюк Л.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *