Ліфт у міській раді, який обійшовся у 1,4 мільйони, вже працює (ФОТО)

Будівництво ліфта для спрощення доступу маломобільних груп населення, яке у приміщенні міської ради планували закінчити торік, вже на завершальному етапі. Через кілька днів житомиряни зможуть оцінити його роботу. Про це “Вголос.zt” розповіла керуюча справами міськвиконкому Ольга Пашко.

Ліфт вже працює, щоправда, в тестовому режимі. Будівельникам довелося довше виконувати роботи через зіпсовані балки на першому поверсі. Саме це і затримало запуск ліфта для людей з особливими потребами”, – пояснила вона.

lift-9

Зауважимо, що спочатку вартість будівельних робіт не повинна була перевищувати 1 млн грн. Проте у березні цього року, депутати міської ради виділили додатково ще 415 тис. грн. За словами Ольги Пашко, додаткових коштів з бюджету міста більше витрачати не будуть.

lift

lift-8 lift-7 lift-6 lift-4 lift-3 lift-2

Нагадаємо, що на території Житомирської області 90% пасажирських ліфтів відпрацювали нормативний термін експлуатації. Усі вони підлягають заміні, технічній модернізації та ремонту. У Житомирі влада планує замінити двадцять шість ліфтів. На капітальний ремонт ліфтів у міському бюджеті передбачено два з половиною мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *