Гімназію в Ушомирі утеплюватиме фірма, яку підозрювали у шахрайстві

Ушомирська сільська рада Коростенського району заплатить 3 млн 998 тис. 772 грн фірмі «Будтехогляд-Коростень» за термосанацію тамтешньої гімназії. Згадане приватне підприємство у 2017 році фігурувало у судовій справі щодо підробки документів.

Згідно із реєстром фізичних та юридичних осіб, керівником та власником підприємства «Будтехогляд-Коростень» є житель Коростеня Тігран Даян. Статутний капітал фірми складає 1 тис. грн.

У серпні 2017 року Коростенським міськрайонним судом слухалася кримінальна справа щодо трьох компаній, серед яких була і та, яка виграла тендер по Ушомиру.

«В ході досудового слідства встановлено, що посадові особи ТОВ «Регіон Ок», ПП «Будтехогляд-Коростень», ТОВ «Будуємо Так», директором яких є ОСОБА_2, з метою перемоги в конкурсах на виконання робіт по капітальному ремонту державних приміщень розташованих на території м. Коростеня та Коростенського району, вносять неправдиві відомості до офіційних документів, які подають до Коростенської міської ради», – йдеться в ухвалі суду від 30 серпня 2017 року у судовій справі № 279/2729/17.

Згідно із даними реєстру фізичних та юридичних осіб, Тігран Даян є односоібним власником та керівником всіх трьох підприємств.

У матеріалах судової справи йдеться також про те, що ТОВ «Будуємо Так» та ТОВ «Регіон Ок» станом на серпень 2017 року не знаходилися за адресою, вказаною в реєстрі. Технічна інвентаризація та державна реєстрація права власності об’єкта нерухомості за цією адресою не проводилася.

Нагадаємо, що підприємство, яке було підрядником з утеплення у Житомирі, «мухлювало» з податками. Фасад суду у Житомирі відремонтують за понад 3 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *