Сухомлин звільнить керівника управління житлового господарства

Міський голова Житомира звільнить керівника управління житлового господарства та дасть догани профільному заступнику і начальника управління муніципального розвитку. Причиною такого рішення є ситуація із відключенням світла у будинках по вулицях Шевченка і Гонти. Про це Сухомлин заявив під час засідання виконкому 1 серпня.

Як вже повідомляв «Вголос.Zt», увечері 31 липня близько півсотні житомирян перекрили дорогу у районі центральної міської лікарні №1. Вони рухалися пішохідним переходом, не пропускаючи транспорт. У такий спосіб містяни вимагали від «Житомиробленерго» увімкнути у їхніх будинках світло, яке ще вранці вимкнули через борги.

Попри обіцянку «Житомиробленерго» дати струм о 18:00, його ввімкнули аж о 23:00.

Ситуацію, що склалася, не могли оминути на засіданні виконкому 1 серпня. Хоча питання було відсутнє у порядку денному, Сухомлин таки відреагував на події 31 липня. Він вимагає від в. о. начальника управління житлового господарства Андрія Оніщенка написати заяву на звільнення. Профільний заступник міського голови Сергій Кондратюк та начальник управління муніципального розвитку Артем Ражев отримали догани. Міський голова також доручив провести службове розслідування по начальнику КВЖРЕП №16.

Нагадаємо, що 31 липня десятки житомирян, які лишилися без світла, перекрили рух у центрі Житомира. У червні близько сотні людей перекрили дорогу під Новоградом-Волинським.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *