Прихильники мера Новограда зареєстрували петицію про непідтримку петиції

Жителі Новограда-Волинського зареєстрували петицію про невизнання петиції про дострокове припинення повноважень міського голови Віктора Весельського. Станом на 11 вересня, вона набрала 158 голосів із 200 необхідних.

У відповідь на прохання про відставку новоград-волинського мера, прихильники Віктора Весельського зареєстрували петицію-відповідь. «Фанати» мера Новограда збирають голоси на користь непідтримки петиції про відставку. Вона набрала 158 голосів із 200 необхідних.

Жителі районного центру у соцмережах жваво обговорюють обидві петиції. Однак запевняють, що останню підписують співробітники міської ради, комунальних підприємств та установ міста. Так, наприклад, серед тих, хто підписав петицію на захист Весельського, начальник управління освіти Тетяна Ващук, заступниця міського голови Оксана Гвозденко, начальник управління містобудування та архітектури Дмитро Гудзь. Під петицією підписалися навіть ті мешканці Новограда-Волинського, які отримали земельні ділянки завдяки рішенням сесії.

Нагадаємо, що жителі Новограда-Волинського збирають підписи за відставку Віктора Весельського. Через борги за електроенергію у Новограді-Волинському у кінці серпня припинили водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *