Під час пожежі в Ємільчинському районі загинула жінка

У селі Кам’янка Ємільчинського району 20 вересня пыд час пожежі загинула жінка, двоє її дітей травмовано. про це повідомила прес-служба ДСНС україни у Житомирській області.

“Об 00:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку. По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум’я вже охопило веранду та дах помешкання на площі 55 кв. м. Рятувальники виявили у дальній кімнаті на ліжку 58-річної господиню будинку без ознак життя. Крім того, її діти – син (1988 р.н.) внаслідок пожежі отримав опіки обличчя та обох рук, а донька (2002 р.н.) отруїлася продуктами горіння. Обох госпіталізували до Ємільчинської центральної районної лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Пожежу ліквідували. Через легкозаймистість будівлі вогонь швидко розповсюджувався нею. Як наслідок, полум’ям знищено дім, однак рятувальники не допустили перекидання вогню на хлів, що знаходився у 3 м від осередку загоряння.    

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил експлуатації електропобутових приладів. Фахівці припускають, що загоряння почалось із веранди, де знаходилась увімкнена в розетку електрична духовка.

Нагадаємо, у Житомирі 11 машин та 63 рятувальники боряться з вогнем на картонному комбінаті. У Попільні під час пожежі у житловому будинку виявили тіла двох загиблих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *