Псевдоконтролери вкрали значну суму грошей у 87-річної житомирянки

У Житомирі 27 листопада псевдоконтролери викрали заощадження 87-річної пенсіонерки. Жінка виявила крадіжку 25 тисяч гривень після відвідин двох жінок, які назвались працівниками газового підприємства. Про це повідомили у віділі комунікації поліції області. 

“До квартири самотньої пенсіонерки візитери постукали близько 12.00. За словами незнайомок, вони повинні були перевірити покази лічильника газу у квартирі. Довірлива жінка впустила обох в оселю та провела одну з них на кухню, де і встановлений засіб виміру. Інша «гостя» залишилась у коридорі. Відтак, допоки перша з візитерок  розмовами відвертала увагу пенсіонерки, друга встигла понишпорити по кімнатам квартири та віднайти заощадження у сумі 25 тис. грн. Потому «контролерки» чемно подякували та пішли”, – йдеться у повідомленні.

Сама ж господарка оселі виявили крадіжку лише згодом увечері і звернулась з відповідною заявою до відділу поліції.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи для встановлення осіб жінок, які побували у квартирі літньої жінки.

Нагадаємо, у Житомирі шахраї під виглядом представників газової служби оббирають пенсіонерів. Шахраї дзвонять підприємцям і, називаючи себе представниками ОДА, просять перерахувати гроші на благодійність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *