Житомиряни скаржаться, що пересуватися тротуарами міста небезпечно

Житомиряни скаржаться на стан тротуарів в обласному центрі і просять міську раду негайно їх відремонтувати. Мовляв, пересування такими тротуарами є небезпечним. Відповідну електронну петицію оприлюднили 1 березня. Триває збір підписів.

«Більшість тротуарів міста, за виключенням центральної частини, не ремонтувались багато років і на даний момент знаходяться в жахливому стані, а подекуди зруйновані майже повністю. Пересування такими тротуарами є не тільки незручним, а іноді навіть небезпечним. Особливо проблема стосується літніх людей, людей з інвалідністю, батьків з дітьми на візочках і тд. В зв’язку з цим вимагаємо негайно провести ревізію стану тротуарів міста та розпочати їх ремонт», – написав автор петиції Олексій Архіпов.

Петиція має набрати не менше 250 підписів впродовж трьох місяців для її подальшого розгляду відповідальними особами Житомирської міської ради.

Нагадаємо, у міськраді пообіцяли краще прибирати тротуари, щоб не калічилися житомиряни. Житомиряни скаржаться, що через відсутність тротуарів по Саєнка, пішоходи у небезпеці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *