600 жителів області цьогоріч підписали контракт з ЗСУ

 Жителі Житомирщини продовжують підписувати контракт зі Збройними Силами України. Так, з початку 2019 року на військову службу за контрактом вступили понад 600 жителів області. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації з посиланням на сектор мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату ОДА.

«До військової служби за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу можуть долучитись: громадяни призивного віку, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту і не проходили строкової військової служби; резервісти та військовозобов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою; військовослужбовці, які проходять строкову військову службу; військовослужбовці, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирі запропонували створити музей військової техніки просто неба. Понад 93 мільйони гривень жителі області дали на реформування ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *