У житомирській мерії не знають, що робити з деревами, які падають на територію дитсадка

У Житомирській міській раді не знають, як вирішити проблему з деревами, які падають на територію дошкільного навчального закладу №3, який межує з паперовою фабрикою. Одне з дерев днями впало просто на паркан дитячого садочку. Про це під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету сказала заступник міського голови Світлана Ольшанська.

«Прилеглі до паркану садочка території розпайовані і належать приватним власникам. Для того, щоб зрізати дерева, потрібен дозвіл власників земельних ділянок. На сьогодні ми не знаємо, хто володіє цією землею. Ситуація така, що дехто з власників цієї землі взагалі вперше чує, що вона їм належить», ‒ сказала Ольшанська.

За її словами, всі необхідні обстеження вже проведені, є висновки. На поточний момент ведуть листування із землевпорядником Станишівської сільської ради.

«Подивіться на це фото. Ось рівень вашої переписки. Слава Богу, що в цей час там не було дітей. Давайте хоч раз зробимо навпаки. Поки ми шукатимемо власника, може статися непоправне. Потрібно просто зрізати ці дерева, а тоді хай власник сам нас шукає», ‒ сказала депутат Любов Цимбалюк.

Депутати рекомендували зрізати дерева силами міських комунальників, адже вони несуть загрозу життю та здоров’ю дітей.

Нагадаємо, що у житомирських дворах зріжуть дерева на 876 тис. грн. У Житомирі хочуть побудувати котельну на трісці деревини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *