Понад два мільйони прибутку та новий будинок в Німеччині задекларував нардеп Розенблат

Понад два мільйони гривень за минулий рік заробив народний депутат України від Житомира Борислав Розенблат. Відповідну інформацію нардеп зазначив у своїй декларації за 2015 рік.

Крім того, Розенблат має 2 млн дол. США готівкою. Ще 1,4 млн євро готівки має його дружина. На банківських рахунках сім’ї знаходяться понад мільйон гривень,  88 тис. дол. США та близько 15 тис. євро.

Родина нардепа має котедж у Житомирі загальною площею 700 м², два будинки в Житомирській області (225 м² і 74,6 м²), а також частину будинку в Німеччині площею 270 м², який він придбав у кінці 2015 року. У Розенблата є також чотири земельних ділянки в Житомирі і області загальною площею майже чотири гектари. Крім того, Борислав Соломонович володіє комплексом будівель на Житомирщині площею 13,5 тис. м².

На народного депутата від БПП зареєстрований автомобіль ГАЗ-3309 2007 року випуску, а на його дружину – Mercedes-Benz S 2010 року і Jaguar XК 8 Coupe 2007 року.

У Розенблата є пакет акцій підприємства “Галіївській Маслозавод”. Крім того, він володіє 50% підприємств “Оберіг”, “Міропільській Бекон” і “Корецький аграрій”, а також повністю британською компанією I.S.R. International.

Дружина народного обранця Жанна Розенблат має пакет акцій підприємства  “Фаворит Компані”. Також вона володіє 100% підприємств “Галіївській Маслозавод”, “Комфорт Плюс”, “Молочний Завод” Фаворит “і 50%” Фаворит Девелопмент Компані”. Крім того, дружина депутата є кінцевим бенефіціарним власником фірми “Амос”.

Варто зазначити, що Борислав Розенблат у декларації вказав інформацію про двох дітей, а інформацію про ще одного сина Олега “забув” внести до електронної декларації. Можливо, це пов’язано з його проживанням у Німеччині.

Нагадаємо, що віце-прем’єр Геннадій Зубко, один із найближчих соратників міського голови Житомира Сергія Сухомлина, вказав у своїй декларації, що є власником автомобіля “ВАЗ-2109”. Його ж дружина має у власності авто “Toyota RAV4”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *