До Дня студента нагородили переможців «Молодіжного рингу» (ФОТО)

Напередодні Міжнародного дня студента у великій концертній студії обласного телебачення з успіхом пройшов щорічний молодіжний громадсько-мистецький захід «Молодь – за мир і процвітання України». Його організували управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, об’єднання творчого розвитку молодих талантів «Академія зірок». Про це повідомили організатори заходу.

07-spivaye-mariya-shatylo

«У мистецькій частині прозвучали кавер-версії відомих українських хітів у виконанні молодіжних співаків Антона Лукашика (до речі, переможця «Молодіжного рингу – 2013»), Наталії Пацьоли, Дар’ї Собчук, Анастасії Затолюк, Юлії Нагорної, а також відомі європейські хіти, які виконали Дмитро Ніжельський (учасник цьогорічного Всеукраїнського телепроекту «Х-фактор – 7»), Марія Шатило, Олександра Нідзельська та вихованці міського культурно-спортивного центру», – йдеться у повідомленні.

01-tantskomanda-beat-feats

Нові танцювальні композиції представили численні учасники танцювальних корпорацій «T-Squad Dance School» та «Hot Arabian Dance». Із захватом сприйняли глядачі виступи гостей заходу – молодіжних колективів «KRISTI» та «T-SQUAD». За підсумками  2016 творчого року всі учасники заходу отримали дипломи обласної адміністрації та міської ради у різноманітних номінаціях.

02-spivaye-lyubov-chajka-i-druzi

«Найочікуваніше молоддю творче змагання «Молодіжний ринг – 2016», у якому взяли участь сильні естрадні вокалісти: студентка Київського Національного університету культури і мистецтв  Любов Чайка та студент Житомирського державного технологічного університету Євген Кравчук», – розповіли організатори.

06-peremozhets-yevgen-kravchuk-i-druzi

Вони змагалися протягом трьох турів, відповідали на цікаві запитання глядачів, а наприкінці заходу усі присутні своїми оплесками визначили переможця у головній номінації «Кращий молодіжний естрадний виконавець 2016 року». Ним став Євген Кравчук, який отримав нагороди від обласного та міського управлінь сім’ї, молоді та спорту, а також призи від «Академії зірок».

18-spivaye-yuliya-nagorna 15-studiya-elite-brilliant-models

Нагадаємо, нагородили переможців конкурсу «Краща книга року». Конкурс на соцзахист безхатченків за бюджетні кошти виграла громадська організація «Милосердя».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *