Олексій Ясюнецький пройшов конкурс на посаду заступника голови ОДА

За результатами конкурсу на заміщення вакантної посади заступника голови облдержадміністрації, заступником голови ОДА став перший заступник Житомирського міського голови Олексій Ясюнецький. На цю посаду претендували також Ольга Пархомчук та Олександр Шегеда. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

“Кандидати пройшли три етапи конкурсу: тестування, вирішення ситуативних завдань та співбесіду. Всі троє кандидатів успішно пройшли тестування та були допущені до наступного етапу – вирішення ситуативних завдань. За результатами ситуативних завдань, до співбесіди були допущені двоє кандидатів – Олексій Ясюнецький та Ольга Пархомчук. За результатом співбесіди, переможцем конкурсу став Олексій Ясюнецький. Ольга Пархомчук не пройшла третій етап, не набравши прохідний бал за питаннями, що стосуються безпосередньо роботи апарату ОДА”, – йдеться у повідомленні.

Всі троє кандидатів на посаду підтвердили, що конкурс пройшов прозоро і чесно. Після оголошення переможця конкурсу кандидати мають 10-денний термін на оскарження рішення комісії. Подання на переможця направляється до Адміністрації Президента України та погодження Кабінету Міністрів України. Після отримання погодження готується відповідне розпорядження голови облдержадміністрації.

Нагадаємо, соратника Ткачука призначили директором “Житомиртанспорт”. Житомирський міський голова звільнив начальників двох комунальних підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *