Житомирська мерія хоче за два роки реконструювати стадіон «Спартак»

Стадіон «Спартак» відремонтує Житомирська міська рада протягом 2017-2018 років. Роботи обійдуться у 25 млн грн. Про це повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин 21 лютого.

«Сума у 25 мільйонів не підйомна для річного міського бюджету. Адже перед нами з’явилися нові виклики. Це ПТУ, ТТУ. Тому реконструкцію «Спартаку» розбили на дві черги. Першу почнемо вже цього року», – сказав Сергій Сухомлин.

За словами міського голови, у 2017 році зроблять найнеобхідніше. Це заміна покриття стадіону на штучне та ремонт санвузла. Решту робіт – реконструкція адміністративного приміщення, трибун тощо планують зробити вже у 2018 році. Першу чергу реконструкції у мерії хочуть встигнути зробити до літа. Адже у амбітних планах – вихід житомирської футбольної команди «Полісся» (колишній МФК «Житомир») до другої ліги. А вона, стверджують фахівці, вимагає, щоб футбольний клуб проводив матчі на своєму полі.

Нагадаємо, що у січні МФК «Житомир» вперше провів матч із командою першої ліги. Президент МФК «Житомир» хоче повернути до команди професійних футболістів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *