Скандально відомий екс-директор Бердичівського медколеджу найняв охорону

Екс-директор Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк, контракт із яким позачергово розірвала Житомирська обласна рада, найняв для охорони закладу приватну фірму. Відповідний договір розміщено на порталі публічних закупівель «ProZorro».

Договір про забезпечення охорони майна Бердичівського медколеджу, підписаний особисто Володимиром Клименюком, розміщений на «ProZorro» 12 квітня. А вже наступного дня вранці на сайті обласної ради з’явилося розпорядження голови про створення комісії, яка має прийняти у власність громади майно коледжу. Сам документ датований 12 квітня.

Договір із охоронною фірмою, який розміщений на «ProZorro», був оприлюднений 12 квітня близько 22:30. ТОВ «Сокіл», із яким цю угоду підписали, за словами бердичівлян, є єдиною охоронною фірмою, яка знаходиться у районному центрі. Схоже, що екс-директор медколеджу дуже поспішав.

В угоді та інших документах, які підписали Володимир Клименюк та директор фірми Олександр Глухенький, йдеться про те, що охоронці не мають допускати на територію закладу сторонніх осіб, а у разі виявлення їх інформувати правоохоронців. До угоди додається перелік об’єктів, які має охороняти ТОВ «Сокіл». Серед них навіть дерева, які розташовані на території медколеджу. Розраховуватись із охоронцями освітній заклад може не тільки готівково чи безготівково. В угоді прописана можливість оплачувати послуги фірми… цінними паперами…

За інформацією джерела «Вголос.Zt», представники комісії з передачі майна коледжу у власність територіальної громади мали приїхати до Бердичева ще з самого ранку. Однак, як повідомляють наші джерела, станом на 12:00 13 квітня на території медколеджу вони досі не з’явилися.

Як уже повідомлялося, у 2015 році студентка цього навчального закладу покінчила життя самогубством. Подія набула широкого розголосу. Активісти та рідні дівчини вимагали звільнення директора медколеджу, бо вважали посадовця винним у її смерті. Міліцією було розпочато кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства.

Нагадаємо, що у жовтні 2016 року екс-директор Бердичівського медколеджу не пустив депутатів облради на територію закладу. У травні 2016 року Володимир Клименюк прийшов на сесію облради з «групою підтримки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *