На капремонт перекриття гімназії №23 потрібно більше 1,5 мільйона

Житомирська міська рада може витратити 1 млн 646 тис. на капітальний ремонт перекриття старого корпусу гімназії №23. Про це під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету сказав начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов.

«Фахівці провели обстеження. Половина балок перекриття прогнила. Тож їх треба замінити. Другий поверх не використовуватимуть. Поки мова йде лише про перший», ‒ сказав Глазунов.

За його словами, від ініціативи будівництва нового корпусу гімназії поки не відмовляються. Очікують підтвердження на співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

Члени бюджетної комісії сумніваються у дієвості капітального ремонту перекриття. Хочуть заслухати проєктанта, однак той наразі перебуває у відрядженні до 23 лютого.

Проєкт капітального ремонту поки не виготовлений. Тож депутати рекомендували сесії виділити 130 тис. грн на проєкт. Подальше ж рішення прийматимуть після того.

У департаменті освіти мерії кажуть, що планують капітальний ремонт перекриття завершити до нового навчального року.

Нагадаємо, що у жовтні 2019 року житомирська мерія оголосила тендер на будівництво нового корпусу гімназії №23. у відповіді на петицію житомирян у міськраді повідомили, що найближчі два роки не планують робити ремонт перекриття старого корпусу гімназії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *