У Коростені двоє блогерів «пожартували» щодо коронавірусу

У Коростені двоє молодих осіб «пожартували» із «швидкою» щодо коронавірусу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

«У важкий для області час знаходяться люди, які безсоромно перешкоджають роботі лікарів. Двоє осіб, 1990 і 1994 року народження, звернулися до центру ПМСД Коростенської міської ради із скаргою про невідкладну допомогу. Вони заявили, що нібито мають підвищену температуру та перебували закордоном з 5 по 12 березня, в Італії. Коли лікар зайшла до боксу та розпочала процедуру отримання інформації про хворого та його недуги, вони зізналися, що виявилися блогерами та знімають процес отримання медичної допомоги», ‒ написав Бунечко.

За його словами, головний лікар Коростенської ЦМЛ Микола Ходаківський викликав поліцію для зафіксування правопорушення. Віталій Бунечко обіцяє вимагати від правоохоронців, щоб «жартівників» притягнули до адміністративної відповідальності. Крім того, вони мають компенсувати вартість комплекту індивідуального захисту та виїзд медичної бригади.

Нагадаємо, що у двох госпіталізованих із підозрою на коронавірус житомирян не підтвердили захворювання. Житомирянам розповіли, чи безпечна вода у кранах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *