Депутат облради від «Свободи» просить передати майно підприємству, яке очолює однопартієць

Депутат Житомирської обласної ради від партії «Свобода» Віктор Янчук просить облраду передати майновий комплекс по вулиці Шевченка, 18а комунальному книжково-газетному видавництву «Полісся». Примітно, що керівником згаданого підприємства є колега та однопартієць Янчука, професійний стоматолог Юрій Бовсунівський. Відповідний проєкт рішення сесії оприлюднили на сайті облради.

«Передати з балансу комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради на баланс Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся» Житомирської обласної ради адмінприміщення з господарськими спорудами загальною площею 2742,8 кв. м, яке є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Шевченка, 18а», ‒ йдеться у документі.

Згідно із даними з сайту облради, видавництво «Полісся» очолює депутат облради від «Свободи» Юрій Бовсунівський. Примітно, що згідно із розподілом обов’язків заступників голови облради, сфера культури відноситься до відання «свободівця» Максима Вілівчука. Так само він очолює конкурсну комісію з визначення переможців на посади керівників комунальних підприємств та установ гуманітарної сфери.

Нагадаємо, що депутата облради із освітою стоматолога призначили керівником комунального видавництва. Депутат «Батьківщини» з освітою будівельника очолив комунальний медичний заклад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *