На сесії міської ради розглянуть петицію щодо будівництва храму «Пам’яті загиблих за свободу України»

Питання виділення земельної ділянки по вул. Селецькій, 11, біля військового кладовища під будівництво храму планують розглянути на сесії міської ради. Про це йдеться у відповіді міської ради на електронну петицію.

«Електронна петиція стосовно виділення земельної ділянки по вул. Селецькій, 11, для будівництва храму прийнята до розгляду. Відповідно до вимог ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та п. 8 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» електронна петиція буде внесена на розгляд сесії міської ради», – зазначено у відповіді.

Як уже повідомляв «Вголос.zt», на сайті міської ради 16 листопада зареєстрували електронну петицію з проханням дозволити будівництво храму Архистратига Михаїла «Пам´яті загиблих за свободу України» біля військового кладовища ( вул. Селецька,11) та підтримати виділення коштів з міського бюджету на будівництво.

Електронна петиція набрала необхідну кількість голосів упродовж восьми днів.

Нагадаємо, Патріарх Філарет освятив місце під будівництво храму у Лугинському районі. У Житомирі відкрили єдиний в Україні грузинський храм (ФОТО).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *