Житомирщина перша серед областей за індексом споживчих цін у січні

За індексом споживчих цін у січні цьогоріч Житомирська область зайняла перше місце серед областей України. За індексом споживчих цін по продуктах харчування – перше місце серед регіонів України. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

«Загальний індекс споживчих цін в цілому по Житомирській області станом на січень 2017 року становив 100,7 %, що на 0,4 % менше, ніж по Україні (по Україні 101,1 %), а також менший до показників Вінницької, Хмельницької, Київської і Рівненської областях», – йдеться у повідомленні.

Найбільший індекс споживчих цін зафіксовано на транспортні послуги – 105,8 % (по Україні – 104,1%), тютюнові вироби – 104,9 % (по Україні – 102,1 %) та амбулаторні послуги – 104,1 % (по Україні – 102,1 %).

Відповідний моніторинг провів департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації у порівнянні з іншими регіонами України, які знаходяться найближче до Житомирської області.

Нагадаємо, область має найвищий показник виробництва валової сільгосппродукції за останні 3 роки. Яку продукцію виробляють ув’язнені на Житомирщині (ФОТО).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *