Бердичівська ветлікарня кілька років надавала безоплатно платні послуги

Житомирські аудитори виявили порушень на суму майже 203 тис. грн у Бердичівській районній державній лікарні ветеринарної медицини. Про це повідомила прес-служба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Контролем було охоплено діяльність лікарні за 2015 – 2018 роки. Аудитори з’ясували, що через безоплатно надані ветеринарні послуги, які надаються на платній основі, лікарня недоотримала фінансових ресурсів на суму майже 201 тис. грн. Окрім того, виявлено порушення з оплати праці, що разом із нарахуваннями призвело до зайвих втрат на суму 2 тис. грн. Під час контрольного заходу встановлено й інші фінансові порушення», – йдеться у повідомленні.

Наразі, завдяки вжитим аудиторами заходам виявлені порушення відшкодовані у повному обсязі. За недотримання законодавства з фінансових питань двох посадовців притягнули до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії повідомили правоохоронним органам.

Нагадаємо, після перевірки аудиторів 37 чиновників притягнули до відповідальності, одного – звільнили. Під час ревізії в Малинській мерії аудитори знайшли порушення на майже 400 тисяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *